Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

10 Ağustos 2008

DinamiTürk Kapandı


Youtube'a girme seçeneklerinden biri ve yasal olanı DinamiTürk kapandı. Kapanma DinamiTürk'ün aşırı ağ kullanmasından dolayı Youtube'un engellemesiyle olduğu söyleniyor.

Sitede neden kapatıldığına dair şöyle bir açıklama var;


"13 Haziran 2008 Tarihinde yayın hayatına başlayan www.dinamiturk.com, çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca internet kullanıcısını ağırladı. DinamiTürk, sağladığı erişim hizmetleri ile Ülkemizdeki yasaklamalara alternatif olarak geliştirilmişti.
13 Haziran 2008 Tarihinde yayın hayatına başlayan www.dinamiturk.com, çok kısa bir süre içerisinde milyonlarca internet kullanıcısını ağırladı. DinamiTürk, sağladığı erişim hizmetleri ile Ülkemizdeki yasaklamalara alternatif olarak geliştirilmişti. Yasalara uygun içerik sağlamak amacı ile hazırlanan DinamiTurk artık hizmet veremiyor.



 T.C. yasalarına uygun bir şekilde filtre ettiği içerikleri internet kullanıcılarına sorunsuz bir şekilde sunmayı başaran DinamiTürk aşırı ağ kullanımından dolayı YouTube tarafından engellendi. Gerekli yazışmaların yapılmasına ve isteklerin gerçekleştirilmesine rağmen YouTube'dan her hangi bir cevap alınamaması nedeni ile DinamiTürk artık verdiği hizmete devam edememektedir.

Hiçbir kar amacı taşımayan DinamiTürk'e gönderilen 5000'in üzerindeki üzüntü e-postası için tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra DinamiTürk'ün kapandığına sevinen kullanıcılarımızdan da sevinç iletileri aldık kendilerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Görüşlerinizi ve duygularınızı buradan bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca çeşitli konularda bilgi almak için admin@dinamiturk.com e-posta adresini ya da msn@dinamiturk.com Messenger adresini kullanabilirsiniz.

Gelişmelerden haberdar olabilmek için bilgi formunu doldurunuz!

Saygılarımızla DinamiTürk Ailesi..."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.