Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

09 Kasım 2008

3. Dünya Savaşı başlayacak...

12 Eylül sadrılılarını bilen Bulgar kahin Vanga'dan ilginç iddaa: Obama ABD'nin son başkanı olacak. 3. Dünya savaşı başlayacak.




ABD'ye 11 Eylül 2001'deki terör saldırısını 12 yıl öncesinden bilen Bulgar kâhin Vanga ölümünden iki yıl önce "Rusya bir gün dünyaya hâkim olacak" demişti.


11 Eylül saldırıları, Kursk faciası, ve Rusya’nın Gürcistan’ı işgal edeceğini bilen Baba Vanga Amerika’ya dair şu kehanetlerde bulundu:


“Amerika Birleşik Devletleri’nin 44’üncü başkanı (Yani George Bush’tan sonraki başkan) siyah olacak. Bu Amerika’nın göreceği son lider olacak. Çünkü siyahi liderin göreve gelmesinden kısa bir süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek.


Kuzey ve güney eyaletler arasında anlaşmazlık çıkacak. Endonezya karışacak. Tüm bunlar Üçüncü Dünya Savaşı’nı başlatacak... Üçüncü Dünya Savaşı’nda ilk kez atom bombası kullanılacak.




BİRÇOK ŞEYİ BİLMİŞTİ


Hayattayken kehanetleri Bulgar hükümeti tarafından kaleme alınarak saklanan Baba Vanga’nın kehanetlerinin yüzde 80’i doğru çıktı. 1989’da Rus televizyonuna “İki çelik kuş kulelere çarpacak gökyüzü aydınlanacak, (11 Eylül saldırıları) Kursk (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı) su altında kalacak bütün dünya arkasından ağlayacak, dedi. Kahin 1994 yılında da ” Vladimir’in zaferi dünyada herşeyi eritecek. (Gürcistan savaşı). İklimler değişecek (küresel ısınma). Rusya ayakta kalacak ve dünyaya hakim olacak” demişti.


BUNDAN SONRAKİ YILLAR İÇİN KEHANETLERİ


2008 - 4 ülkenin 4 devlet başkanına suikast girişiminde bulunulacak. Bu 3. Dünya Savaşı'nın başlama sebeplerinden biri olacak.


2010 - 3. Dünya Savaşı Kasım 2010'da başlayacak ve 2014'e kadar sürecek.


2011 - Radyoaktif dalgaların yoğunlaşması nedeniyle hayvan ve bitkiler yok olma noktasına gelecek. Müslüman ülkeler kimyasal savaşla Avrupalıları yok edecek.


2014 - İnsanlığın yarısı kanserle boğuşacak.


2016 -Avrupa'nın nüfusu azalacak


2018 - Dünyanın yeni hakimi Çin olacak. Çin ekonomik olarak güçlenecek.


2043 - Müslüman bir devlet yeniden Avrupa'nın tek hükümdarı olacak.


2046 - Tedavi edilmeyecek organ kalmayacak. Hastalıklı organın yerine yenisi yapılacak.


2076 - Bütün dünyada "sınıfsız" komünizm sistemi yerleşecek.


2088 - Bütün hastalıklar bir kaç saniyede tedavi edilecek.


2097 - Çabuk yaşlanmanın önüne geçilecek.


2167 - Yeni bir di,n


2304 - Ay'ın sırrı, gizemi çözülecek.


3797 - End of the world - Dünyanın sonu...  Başka bir gezegende insan yapımı yeni bir hayat başlayacak.


AJANSLAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.