Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

09 Mayıs 2009

Yemin Ettim Ağalar :)

Evet, arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar yazabiliyorum. Dün yemin ettim ve hiç vakit kaybetmeden İstanbul'a döndüm. İl dışına çıkmak yasak ama benim mazeretim var; ALES. Çok güzel bir yemin töreni oldu.
Herkes Isparta Dağ Komando Okulu kötü diyor. Ancak ben size bir şey söyleyeyim; harika.
Artılıları; Yemekleri, banyosu, çamaşırhanesi, gazinosu, kantini, spor alanları, dershaneleri, doğası, manzarası harika. Eksileri; eğitimler biraz ağır :) Komando olmak istemiyordum, ama bu ortamı gördükten sonra, tekrar askere gitsem, hem uzun dönem hemde komandoyu gözüm kapalı seçerdim.
Yemin töreninden birkaç resim.

5 yorum:

  1. Hoşgeldin,rahat askerlik yapamana sevindim...

    YanıtlaSil
  2. Hoşbulduk, sağolasın kardeşim.

    YanıtlaSil
  3. ya ben anlamadim sen nasil askerlik yapiyon agbey sizin orda net faln yasak digil mi...oh valla her askerlik boyle rahat olsa dermisim ama bnce seninkisi hecde rahat degilmis anlattigna gore....hayrli teskereler abey:)

    YanıtlaSil
  4. Biz yedek subay olduğumuz için bize karışan eden yok. Dediğim gibi eksilerinden çok artıları var. Örneğin bugün (19 Mayıs) tatil. Haftasonları filan çok rahatız. Eğitimi ağır olduğundan diğer herşey rahat.
    Tşk.

    YanıtlaSil
  5. umarım eğirdir beğenmişsindir eğirdirinde tadını çıkarmanı isterim örneğin arkadaşlarınla bigün boyunca adada oturmanızı öneririm.kendinizi dinlersiniz.

    YanıtlaSil

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.