Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

03 Ağustos 2008

Öss Tercih Formlarında Son Gün Yarın

http://resimler.haberler.com/haber/250/oss-tercih-kilavuzu_o.jpgÖSS tercih formlarını teslim etme süresi yarın doluyor. 23 Temmuzda başlanan tercihler http://ais.osym.gov.tr adresi, aday işlemleri sisteminden yapılabiliyor. Tercihler bittikten sonra "Tercihleriniz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir." uyarısı görünmesi gerekiyor. Yerleştirme sonuçları ise 20 Ağustosa kadar açıklanması bekleniyor.
ÖSYM Açıklamalar: Adayların ÖSYM'ye yapacakları Bireysel Sınav Başvuru ve Tercih İşlemleri ile Kayıt Bilgilerini Görüntüleme ve Takip İşlemlerini gerçekleştirmeleri için T.C. Kimlik / Y.U. Numarası ve Şifre bilgileri ile Aday İşlemleri Sistemine giriş yapması gerekmektedir. Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine giderek yeni şifrenizi talep edebilirsiniz. KKTC Uyruklu, Yabancı Uyruklu veya Uyruksuz adayların Başvuru İşlemleri için T.C. Kimlik Numarası yerine kullanacakları 11 haneden oluşan tanıtım numarasını edinmeleri gerekmektedir. Bu durumdaki adayların "Aday İşlemleri Sistemine Giriş" alanında Y.U. Numarası Edin işlemlerini takip etmeleri gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.