Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

07 Ağustos 2008

Hürriyet Gazetesi Ne Yapmaya Çalışıyor


Salı günleri spor eki dağıtan gazete 08.04.2008'deki gazetesinde ülkeleri dünya haritası üzerinde bayraklarıyla gösteriyor. Peki daha öncedende Hugo oyununda Türkiye'yi bölünmüş olarak gösteren bu gazete bu sefer haritayı nasıl göstermiş? Yine bölünmüş bir Türkiye olarak göstermiştir. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar.



Hürriyet'in açıklaması şöyle;

'Hürriyet Spor ilavesinin 8 Nisan 2008 tarihli sayısında, Hürriyet’e hiç yakışmayan bir hata yapıldı ve bazı bölgelere giden baskılarda Türkiye’nin bir bölümünü göstermeyen Google’dan alınan haritaya yer verildi.'

 



Daha öncedende Hugo oyununu yanlışlıkla (!) böyle bir hata yapmışlardı. Bu ve buna benzer gazetelerin Aydın Doğan'a ait olduğu bilindiği için böyle yanlışlıklar çok yapılacak gibi görünüyor. Takdir sizin.

Aydın Doğan'nın Gazeteleri: Radikal, Hürriyet, Milliyet, Gözcü, Fanatik, Referans, Posta ...
Ayrıca: Petrol Ofisi, D-Smart gibi birçok yerde parmağı var.

1 yorum:

  1. Kendilerinin kanlarıyla kazandıkları babalarının mülkü varsa satsınlar. Yoksa defolup gitsinler.Uşaklık ettikleri zihniyetle beraber cehennemin dibinde yaşasınlar.

    YanıtlaSil

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.