Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

19 Temmuz 2008

Sinemlarda Bu Hafta - HANCOCK

Bilim kurgu, aksiyon filmi olan Hancock. Süper kahraman filmlerine göre biraz ters bir film. Yani Hancock kimseye yardım etmeyen bir süper kahramandır. Ancak belli olaylar onu iyi şeyler yapmaya yönlendirecektir. başrolünde Will Smith oynamasa pek işe yarar bir film olabileceğini sanmıyorum. Yinede eğlenceli bir film. Sinemalar.com puanı 6.2, ımdb puanı 6.9 olanfilmin yönetmeni Peter Berg.


Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra  alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır.

2 yorum:

  1. slm kardeşlerin kralı sana singapore dan çekilmiş yeni ufo resimleri ufoda sağ ön koltukta bilent ersoy oturuyor dunya dışı varlıklarla ancak dunyadan olmayan bilent 3 hücreli bilent bağlantı kurabilir :)

    YanıtlaSil
  2. Su deposuna anca o yakışır :)

    YanıtlaSil

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.