Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

08 Haziran 2008

Banu Avar Sınırlar Arasında belgeseli yayından kaldırıldı.

SINIRLAR ARASINDA  İZLEYİCİLERİ! DESTEĞİNİZE  SONSUZ  TEŞEKKÜRLER.4 GÜN  İÇİNDE  BİNLERCE  İMZAYLA  TRT’DEN  UZAKLAŞTIRILMAMIZI  KINADINIZ. BİZE  GÜÇ  VERDİNİZ! (yeni isim listesi)
Banu Avar Sınırlar Arasında belgeseli yayından kaldırıldı.
Gazeteci Banu Avar’ın Sınırlar Arasında adlı programı 20 Mayıs’da aniden TRT yönetimi tarafından yayından kaldırılmıştır. TÜMÖD’ün başlattığı Banu Avar’a destek kampanyasına internet üzerinden binlerce imza gelmiş ve gelmeye devam etmektedir. ‘Halkın beklentisini’ karşılamakla yükümlü ve ‘tarafsız’ yayıncılık ilkesi iddiasında olan TRT yönetiminin SINIRLAR ARASINDA’yı yayından kaldırmasına tepki gösteren yüzlerce kişi, faksla telefonla ve epostayla karara tepki gösterdi. Sınırlar Arasında programına yönelik bu karar, son zamanlarda basına yönelik baskı politikalarının son örneğidir. Bu uygulamayla TRT yönetimi, kuruluş amacının dışına çıkmış, ve hükümetin yayın organı haline geldiği bir kez daha tescillenmiştir. DÜNYAYA 'TÜRKÇE' BAKAN GAZETECİLER SUSTURULMASIN! banuavaradestek@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.