Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

01 Mayıs 2008

Telefonu görmeden açmayın!

Türk Telekom Videofon servisi görüntülü telefon konseptini Türkiye'ye getirdi.

Ev ve işyeri telefonları gibi sabit hatlardan kullanılan Türk Telekom Videofon servisi, ayda 29 YTL karşılığında kullanıcılara karşılıklı olarak ses ve görüntülü haberleşme imkanı sunuyor. Eğer Türk Telekom ev/iş telefonu hattı sahibi ve geniş bant internet kullanıcısı iseniz, Videofon cihazını Türk Telekom'dan temin ederek bu servisten kolayca faydalanmanız mümkün.


Videofon ile; kendi görüntünüzü ve görüştüğünüz kişiyi aynı anda ekranda görebiliyorsunuz. Hatta bu cihazlarla internette dolaşabilir, e-posta gönderebilir, görüşme esnasında karşı tarafın fotoğrafını çekebilir, SIM kart okuyucu özelliği ile cep telefonunuza kayıtlı ev/iş numaralarını cihaza kopyalayabilirsiniz. Dilerseniz, karşı tarafa görüntünüzün gitmesini engelleme şansınız da var.

Türk Telekom, Videofon hizmetinin Mayıs 2008 içerisinde verilmeye başlanmasını hedefliyor. Başvurular, hizmet verilmeye başlandığında tüm Türk Telekom ofis ve bayileri ile müşteri hizmetlerinden yapılabilecek.

Kaynak: Chip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.