Anasayfa ≈≈≈ Eğitim ≈≈≈ Kitaplar ≈≈≈ Haber ≈≈≈ Ziyaretçi Defteri ≈≈≈ İletişim

26 Mayıs 2008

Msn Grup


Messenger Group, Windows Live Messenger platformu için geliştirilen, Messenger kullanıcılarının bir grup oluşturarak gerçek zamanlı, hep beraber sohbet edebilecekleri ücretsiz bir servis. Windows Live Messenger'ın çoklu konuşmayı desteklediğini biliyoruz ancak çoklu konuşma geçici ve konuşma/görüşme bitimi ile toplu görüşme de sonlanıyor. Messenger Group ise, size oluşturduğunuz grubun üyeleri ile her zaman aynı anda sohbet etme imkânı sunuyor.


Çoklu görüşme ile kıyaslandığında, Messenger Group'ta varolan gruptaki her üye, diğer üyeler ile geçici bir çoklu görüşme oluşturmadan, istediği zaman konuşabilir. Messenger Group ile insanların iletişim kurmaları için bir grup oluşturulduğunda, görüşeceğiniz / görüştüğünüz kişilerin, sizin Messenger kişi listenizde olmasına gerek kalmaz. Şirketiniz, takımınız, sınıfınız ya da web siteniz için bir grup oluşturursunuz ve birlikte çevrimiçi sohbet edebilirsiniz.


Bir Windows Live ID'sine sahipseniz, kendinize ait bir grup oluşturmak için Messenger Group web sitesine gidebilirsiniz.
Ücretsiz grup oluşturabilirsiniz
Her bir Messenger Grubu, 900 üyeyi destekler
Grup yöneticisi ile grup ismi ve görüntü resmi değiştirilebilir
Grup yöneticisi ile bir yönetici atanabilir
Grup yöneticisi ile grupta rumuz değiştirilebilir

Ve şimdi;

Kara Liste
Grup sahibi ve yönetici, reklamcıları kara listeye alarak doğrudan silebilir. Her bir grup sadece 20 kullanıcıyı kara listeye alabiliyor.

Üyelik Onayı
Grup sahibi ceya yönetici, sağ paneli kullanarak üyelik onayı doğrulamasını açabilir. Şimdilik dört yöntem ayarlanabiliyor:
Herhangi biri gruba üye olabilir
Yönetici üyelikleri onaylayabilir
Gruba katılma sırasında bir soruya cevap vererek üyelik gerçekleştirilebilir (grup sahibi ya da yönetici soruyu ve cevabı belirleyebilir)

Kimse gruba üye olamaz

Erdem802 Grubu için msnde kişi ekle ile "mgroup2492@hotmail.com" adresini ekleyin.

Messenger Group'ta şimdiye kadar, 8000'i geçkin grup oluşturulmuş.

Messenger Group ile Kendi Gruplarınızı Oluşturun

Tşk: Türkçe Yazılım

2 yorum:

  1. merhaba grup oluşutrdum ama bilgisayarımın donmasındankaynaklanan sorunnedeniyle ve benimde maouse tuşuna hızlı basmm ötürüyle kendi grubumu kaybettim geri nasıl alabilirim

    YanıtlaSil
  2. Kimse eklemediyse yeni bir grup kurabilirsin. Yada MyGrup sitesine giriş yapıp bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil

* Yorumlarınız hakaret, küfür içermemeli; aşağılayıcı, küçük düşürücü, alaya alıcı tavırda ya da bozuk söyleyişe sahip olmamalıdır.